Aquest matí, Daniel Marco (secretari autonòmic de Turisme i Comerç) ha comentat durant la presentació del Grau Universitari de Gastronomia i Management Culinari “CEU” Castelló, que la gastronomia de la Comunitat Valenciana s’ha covertit, en un producte clau per al futur de la indústria turística.

A més de Daniel Marco, també han estat presents, mentre la inauguració del grau Universitari de Gastronomia i Management Culinari, Jordi Ferrer (coordinador gastronòmic del grau) i José Manuel Amiguel (Secretari general del CEU)

Mentre la presentació, Daniel Marco també ha explicat que “les necessitats actuals dels turistes i residents interessats per la gastronomia ha fet necessari que el cuiner professional d’alta cuina hagi de ampliar els seus horitzons formatius per adquirir una sèrie de coneixements, habilitats i destreses que contribueixi a aconseguir l’excel · lència a culinària”

Per finalitzar, el secretari autonòmic de Turisme i Comerç, Daniel Marco, també ha expressat mentre la presentació del nou grau universitari, el seu agraïment al CEU per la idea i desenvolupament d’aquest nou grau universitari, amb el que segons ha dit, molts alumnes que el cursaràn aconseguiràn tindre una execelencia culinària que anirà acompanyada d’una excelencia empresarial, perquè així la Comunitat aconsegueixi arribar a nivells internacionals.