L’Ajuntament de Borriana ha anunciat la celebració, del 8 al 17 de gener, d’un dels esdeveniments culinaris de més èxit i acceptació del municipi: La II Setmana de la Sípia i el polp de la Llotja de Borriana, organitzat per l’Associació de Hostaleria de Borriana. 

En aquesta segona edició es comptarà amb la participació de Restaurants com el Club Nàutic de Borriana, el Palau del Pollastre, Pizzeria Ristorante Pinocchio, El Morro, Savarin, Marc Restaurant, San Marino, Scala Restaurant i Rita & Pepa. 

Amb aquesta mostra es tracta de promocionar, no només la qualitat de productes tan típics de la nostra Llotja com la sípia i el pop, si no també la magnífica cuina dels restaurants de la localitat, concretament amb aquests productes. 

Durant aquests dies, els restaurants col·laboradors tindran a les seves cartes, com a plat estrella, alguna recepta relacionada amb la sípia o el pop. 

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Borriana ha explicat que “les jornades, que s’emmarquen en l’acord amb la Confraria de Pescadors de Borriana per a la promoció de la pesca local, van ser una sorpresa en la primera edició i esperem que es repeteixi l’èxit en la segona “. 

Maria Josep Safont, alcaldessa de Borriana, considera que “hem de promocionar al màxim, tant l’exquisit producte local de què disposem, com la qualitat de la nostra hostaleria a cuinar-lo, com un atractiu turístic i d’oci del municipi”.