La Regidoria de Consum, dirigida per l’edil Mary Carmen Ribera, ha engegat la tercera edició de CS&Farmers, un esdeveniment de menjar i beguda local, artesana i ecològica, que se celebra a Castelló amb l’objectiu de promocionar productes de proximitat, artesans i ecològics amb un segell de qualitat garantit.

La cita tindrà lloc dijous que ve 5 d’octubre a les 19:00 hores en la terrassa Brunch & Snack del Real Casino Antic de Castelló i en aquesta ocasió s’han programat xarrades, un tast creatiu de vins, mostres i degustació de productes de la terra.

Ribera ha explicat que CS&Farmers “és un esdeveniment experiencial on prenen protagonisme en aquesta edició productes locals com el vi, les creïlles artesanes, l’oli ecològic, les taronges i l’aigua embotellada de deu”.

Així mateix, ha assenyalat que la iniciativa “proposa passar una vesprada escoltant als nostres productors locals, els seus començaments, evolució i comercialització dels seus productes locals i degustant alguns d’ells. A més, aprendrem els avantatges de menjar i beure bé en la nostra ciutat, consumint productes de la nostra terra”.

En aquesta edició, CS&Farmers compta amb la col·laboració especial d’Aigües de Benassal, que ens parlarà dels beneficis que ens proporciona aquest aigua de deu i l’origen i evolució del seu llegat.

També destaquen altres col·laboradors locals com a Celler Vicente Flors, Cooperativa Oleícola Alt Palancia (Oliespal), Creïlles Fregides J. García i Cooperativa Agrícola San Isidro.