El proper diumenge 3 de juliol arriba a la seva fi la II Ruta de la Tapa de la Mancomunitat Espadà Millars, en la qual participen fins el diumenge 3 de juliol 14 locals de vuit pobles. Va començar el 4 de juny a Ribesalbes, en un estand muntat a l’efecte en la Fira i el Dia comarques.

El passat cap de setmana, el president de l’entitat i alcalde de Suera, José Martí García, va recórrer al costat d’algun alcalde i alguna alcaldessa una part de la zona de l’Espadà. “Hem pogut comprovar de primera mà l’èxit que està tenint aquesta segona edició. Els hostalers estan molt contents, perquè serveixen moltes racions i volen que la iniciativa es repeteixi “, ha indicat Martí.

D’aquesta manera, a Aín, l’hotel-restaurant Benialí, que va guanyar el 2015 la primera edició amb la tapa anomenada ‘Pics d’Espadà’, repeteix participació. De Argelita hi ha el Merendero del riu i el bar La Calma. En Ayódar elaborarà la seva tapa la fonda La Torre. Fanzara participa amb els seus dos bars: D’A baix i Els Traus. La cerveseria Calç i Cant i el bar-restaurant Al Pla serviran les seves tapes a Ribesalbes. La participació més nombrosa és la de Suera, amb tres locals: El Racó de la Plaça, l’hotel-restaurant Verdía i l’Alberg Pla del Riu. El Bar Payma i el Racó de Tales seran els participants per aquest municipi. Finalment, a Torralba de la Pineda hi ha el bar-restaurant La Pineda.