El restaurant rellevant by Miguel Barrera de l’NH Mindoro a Castelló estrena la temporada primavera – estiu amb una nova carta en la qual s’incorporen nous plats i propostes refrescants més acords per afrontar els propers mesos de calor. Entre la seva oferta destaquen els productes locals i el peix i marisc del Mediterrani, autèntics protagonistes d’aquests nous plats. El seu xef, Miguel Barrera, ofereix des d’ara sis nous plats que es completen amb un nou postres elaborades amb plàtan, rom i crema de cafè.

El peix i el marisc local els grans protagonistes

El restaurant rellevant ofereix en la nova carta plats en els quals es dóna un gran protagonisme al marisc de la zona, com és la clòtxina valenciana present en dues de les seves propostes: Espàrrecs verds i blancs, clòtxina valenciana i ous de salmó i al Peix del dia, amb bollit o bullit de Ramallo de mar (alga), clòtxina valenciana i nyores.

També destaca la Sardina marinada amb maduixots en vinagre i ous d’arengada o la Minestra de verdures fresques amb gambeta blanca confitada.

Altres novetats destacades

El xef Miguel Barrera, proposa a més altres suggeriments també interessants pel que fa a novetat i qualitat del producte, destaca la seva Presa ibèrica a la brasa, crema de formatge d’ovella de Castelló, Guisat tradicional de peus de porc i xips de verdura. La carta inclou a més un nou postres, el Cruixent de plàtan al forn, rom i crema de cafè.

Reconeixements per RELLEVANT

Rellevant va ser inaugurat al febrer de 2016 i és actualment Restaurant Recomanat per la Guia Repsol 2017. El seu xef, Miguel Barrera, compta a més amb 1 estrella Michelin al seu restaurant Cal Paradís a Vall d’Alba (Castelló). A nivell regional, rellevant és premi AMTC 2016 a la millor atenció al públic i és l’únic restaurant a Castelló que ha aconseguit 2 punts en l’Almanaque Gastronòmic de la Comunitat Valenciana en 2016.

També ressenyable és la iniciativa gastronòmica, primera d’aquestes característiques realitzada a la Comunitat Valenciana, en què el xef Miguel Barrera aconseguia reunir al juny de 2016 a quatre cuiners, tots ells amb 1 estrella Michelin, per elaborar un menú entre tots. Van participar així, al costat del xef destacats cuiners com Kiko Moya de L’Escaleta, Jorge Andrés del Grup La Sucursal, Ricard Camarena del restaurant Ricard Camarena o Manolo Alonso de Casa Alonso.