El xef amb una estrella Michelin defensa els productes de la província com a base per a les millors elaboracions

Carxofa en textures amb foie i tòfona, cor de carxofa a la brasa, moll amb suc de les seves espines i tòfona, gelat de figues amb magrana i marró glacé, perdiu escabetxada amb verdures d’hivern, ous de truita i crema d’ametlles ha estat el menú que ha fet les delícies de tots els assistents al local polifuncional de la Torre d’en Besora i que ha preparat el xef Miguel Barrera, reconegut amb una estrella Michelin al seu restaurant Cal Paradís de Vall d’Alba.

La tarda entre fogons ha atret a veïns de la localitat però també de municipis propers com Albocàsser. La carxofa, la perdiu, la tòfona, el moll …, tots ells productes de la província han estat la base dels plats que ha elaborat el xef.

‘Que bo!’ Ha estat la frase que més ha sonat entre tots els assistents, que han pres nota de les elaboracions i que han pogut provar cada un dels plats que ha preparat Barrera. L’Ajuntament de la Torre d’En Besora ha agraït a Barrera seva disposició per oferir aquesta classe de cuina.