L’Ajuntament de Vall d’Alba ha finalitzat els treballs de remodelació i adequació que s’han portat a terme al Pavelló Multiusos, de manera que, seguint el cronograma que estava previst quan va arrencar el projecte, el recinte podrà albergar el gruix de les activitats nadalenques que ha previst l’equip de govern amb motiu d’aquestes dates.

Concretament, el Pavelló Multiusos ha rebut una inversió de 56.000 euros amb vista a ignifugar el recinte. Ha acabat així l’última fase de l’ambiciós projecte que va arrencar el passat any 2015 i que, gràcies a la inversió de 112.500 euros, ha permès la renovació completa del recinte.

En aquest cas, els treballs últims s’han realitzat amb vista a possibilitar el compliment al 100% de totes les normes que marca la nova normativa d’espais públics. S’adequarà així una infraestructura de gran ús i que és l’escenari de la gran majoria dels actes socials, esportius i lúdics que se celebren a la localitat, molts d’ells molt multitudinaris. Només resta la instal·lació de l’ascensor, que es durà a terme ja després de festes, culminant el proper 11 de gener.

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, va visitar recentment les instal·lacions, per tal de conèixer de primera mà les actuacions que s’han estat duent a terme amb càrrec als Plans d’Obres i Serveis (POIS) 2016, a més de mantenir una reunió amb l’alcaldessa, per tal de conèixer les necessitats del municipi i futures línies de treball.

La inversió en el Pavelló Multiusos forma part dels 130.000 euros que l’Ajuntament ha executat a través dels POIS 2016. Al costat d’aquestes s’han realitzat la remodelació de la planta baixa de les Escoles de Montalba, la substitució de la coberta de les Escoles de la Pelejaneta i, properament, també a la Barona, on es construirà na rotonda i un espai verd a la cèntrica intersecció de la carretera que uneix la Vall d’Alba i Vilafamés, a la cruïlla amb la que porta a les Useres.