Lluís Penyafort, assessor gastronòmic de Herbolari Navarro, i Víctor Bustamante, nutricionista expert en nutrició esportiva, han compartit avui els seus coneixements sobre alimentació natural amb els cuiners de la Ciutat Esportiva del Vila-real CF, on diàriament s’alimenten tant el primer equip com les categories inferiors.

El Vila-real CF destaca pel seu compromís amb la salut dels seus jugadors considerant l’alimentació ecològica una peça clau, imprescindible per al rendiment esportiu i el benestar de tots ells. Per això, els jugadors del Vila-real CF mengen diàriament tot tipus d’aliments ecològics que han estat proveïts per Herbolari Navarro, dipositant la seva confiança en aquesta empresa bicentenària.

En paraules del propi Héctor Usó, “l’alimentació ecològica és la que millor permet als jugadors augmentar el seu rendiment esportiu i el seu benestar físic”. Per proveir-se de aliments ecològics, el Vila-real CF ha escollit durant dues temporades ja a Herbolari Navarro, ja que “és la marca líder que garanteix que el que estàs consumint és el que estàs consumint”, afirma Hèctor.

Lluís Penyafort i Víctor Bustamante han ofert alternatives als plats que habitualment preparen els cuiners de la Ciutat Esportiva, a més d’aportar-los trucs i consells perquè l’alimentació del Vila-real CF sigui cada vegada més natural i saludable.