El tècnic Kiko Ramirez s’ha acomiadat avui de l’afició del Castelló en les portes de l’hotel NH Mindoro de Castelló.

Kiko Ramirez ha comentat que “El club va tenir el seu temps per decidir si jo interessava. Vaig estar aquí, esperant, perdent temps de les meves vacances perquè el Castelló era la meva primera opció. Vaig tenir una primera reunió en la que els vaig traslladar el tema esportiu, que el organigrama tècnic fora de la meva responsabilitat. els vaig explicar el Nievo model que jo volia implantar per fer gran el Castelló, amb gent que treballés tots els dies, que es impliqués. Després, hi va haver una reunió del consell d’administració que va donar el vistiplau. Després , vaig tenir una altra reunió pel tema econòmic: jo em s’adaptava a les circumstàncies del club “, va desenvolupar en una explicació que va durar diversos minuts. “He tingut l’oportunitat de quedar-me doblant el meu sou perquè hi ha hagut gent anònima que així m’ho ha ofert, però entenia que aquestes no són les formes”, va descobrir. “Es tracta de gent molt aficionada al Castelló gràcies a la qual hem pogut sobreviure”, ha dit, com a bestreta dels problemes econòmics.

Cal assenyalar, que ahir dissabte, Kiko Ramírez va rebre un esbós del contracte, en què figurava unes “clàusules abusives”, segons ell mateix, per les quals el Castelló podia rescindir unilateralment el contracte per qüestions classificatòries, de funcionament intern … ” Hi havia una manca de confiança. a més, quan un entrenador signa un contracte, no pot signar per un altre durant 12 mesos: Així que si jo sóc destituït per una d’aquestes clàusules, la meva família no menja en aquest temps “. Aquí és quan diu ‘no’ a la proposta del club i, amb aquesta negativa, Jordi Bruixola, que també ha acompanyat a l’entrenador en aquest comiat, presentava, igualment, la seva renúncia.

Finalment, Kiko Ramírez s’ha referit a les dificultats d’aquesta campanya. “He tingut a un equip de gladiadors involucrats fins a l’últim moment tot i els problemes econòmics, Ja ho sabeu: aquest equip ha estat molts mesos sense cobrar, segueix estant sense cobrar. Hem tingut veritables problemes en el dia a dia, però tot el món s’ha ajudat al vestidor. Mantenir aquest esperit competitiu fins al final ha estat una mica digne d’admirar, serà difícil trobar un grup humà millor que aquest “