19.8 C
Castellon
setembre 20, 2020

Gastronomia

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha ratificat hui en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) l'adhesió de Castelló Ruta del Sabor a la xarxa gastroturística L'Exquisit Mediterrani, una aposta decidida de la institució provincial per sumar forces entre les tres províncies i donar un impuls a la gastronomia de la Comunitat Valenciana sota una mar...
La Diputació de Castelló ha organitzat un showcooking molt especial en FITUR 2020 per al dijous de 23 de gener, l'objectiu del qual és que els productes de Castelló Ruta de Sabor tinguen el màxim protagonisme. Es tracta d'una acció que serà a càrrec del col·lectiu ‘8 Xefs, 8 Plats’, que va nàixer per a posar en valor els...
La cita forma part de les jornades que organitzen les Regidories de Transició Ecològica i Habitatge i reunirà aquest dimarts a diversos productors, des de les 18.30 a les 20.00 hores. Les jornades de “Construint i Alimentant Alternatives” duran a terme aquest dimarts 26 de novembre una tertúlia sobre els reptes i les necessitats de la producció i distribució...
La cita, que organitza la Regidoria de Transició Ecològica de Fernando Navarro, continuarà diumenge que ve, 1 de desembre La plaça Fadrell de Castelló s'ha omplit este diumenge de gent en les jornades gastronòmiques de la Fira de la Taronja que organitza la Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló. La cita ha comptat amb un showcooking a...
El president de la Diputació, José Martí, ha recollit aquesta vesprada del costat de la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, el guardó que reconeix el programa ‘Castelló Ruta de Sabor’ com a millor iniciativa turística de 2019. Ha sigut en el marc de la fira Gastrónoma, que tanca hui les seues portes a Fira València després de tres...
La Diputació de Castelló farà de la gastronomia un reclam turístic i de dinamització dels pobles de l'interior a través de la seua marca de productes autòctons Castelló Ruta de Sabor amb el seu impuls a la VII Fira del Vi de Les Useres. Durant els pròxims dies 11 i 12 de maig aquest municipi de L´Alcalatén s'omplirà d'activitats...
La plaça Major de Castelló, cor de la capital de la Plana, es va convertir ahir per un dia en una immensa i majestuosa cuina, escenari de la 2a edició del Concurs Internacional ‘Arrocito de Castelló’. Un total de 15 cuiners, amb els seus respectius ajudants, van competir per preparar, a la llenya, la millor versió de la recepta...
Les XVI Jornades de la Trufa Morella-Els Ports han finalitzat amb molta participació en les diferents activitats gastronòmiques. D’aquesta manera, els establiments participants han vist plens els seus locals per a degustar els menús especials elaborats amb el diamant negre dels Ports durant els quasi dos mesos que han tingut lloc aquestes jornades gastronòmiques. Així, morellans, morellanes i...
El Gremi de Forners ha presentat hui el Pa del Castell Vell amb el qual fa l'ullet la història de Castelló per a difondre-la també a través de la taula. El Mestre Major del Gremi, José Miró, és el creador de la recepta, que després de la seua presentació, hui, cedirà a totes les mestres i mestres agremiats perquè...
L'Ajuntament de Castelló, a través del Patronat de Turisme, ha enviat al conjunt del sector de la restauració de la ciutat les bases per a participar en el disseny del ‘Menú Escala a Castelló’. Els establiments podran adherir-se fins al dia 3 de març i el plat estrela haurà de ser el ‘Arrocito de Castelló’, recepta d'interès que es...
La Diputació de Castelló promociona la dualitat gastronòmica de la costa i l'interior com a recurs turístic per a dinamitzar els pobles de la província. Així, el Govern Provincial compagina la celebració de les I Jornades Gastronòmiques de l'Arròs Mariner d'Orpesa que es desenvolupen aquest cap de setmana en el port esportiu del municipi amb les de la Tòfona...
La cinquena edició del Congrés de Gastronomia i Vi de Castelló, que gira al voltant del lema ‘Enguany cuinen elles’, queda inaugurada hui, 11 de febrer, en el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència. Així doncs, fins dimecres que ve un total de dotze dones especialistes en el sector protagonitzaran, batent rècord en inscripcions,...
La cinquena edició del Congrés Nacional de Gastronomia i Vi de Castelló, que se celebra a partir de demà sota el lema ‘Enguany cuinen elles’, ha penjat el cartell de “complet”. De l'11 al 13 de febrer, les dotze dones protagonistes -nou xefs, una cap de sala, una enòloga i una periodista especialitzada- posaran en valor la innovació i...
La diuen ‘caravel·la valenciana’ per abundar en el Mediterrani i, encara que no tinga el reconeixement i prestigi d'altres mariscos, en les VIII Jornades de la Galera del Grau juguen un paper protagonista. Impulsades per l'Associació Grau Gastronòmic, les jornades compten amb el suport del Patronat Municipal de Turisme que presideix Patricia Puerta i de la Regidoria de Consum,...