012417 madrid fusion web

El Patronat Costa Blanca participa aquests dies al Congrés Internacional de Gastronomia ‘Madrid Fusión 2017’, on exhibeix la riquesa dels productes i restaurants de la província.

El vicepresident i diputat de Promoció Turística, Eduardo Dolón, ha manifestat que “aquest certamen constitueix una cita anual ineludible, ja que en ell s’exposen els millors productes alimentaris i es donen cita els restauradors més prestigiosos del panorama nacional i internacional per debatre sobre temes de gran interès relacionats amb la gastronomia “.

Durant la seva participació en aquest esdeveniment, l’organisme autònom està oferint també degustacions de productes típics de la província com arròs, Vins DO d’Alacant o salaons. En aquest sentit, i de la mà de reconeguts xefs alacantins com José López del Restaurant Govana o Jacint Niceto del Calder, el Patronat ofereix cada dia un showcooking per a 300 comensals.

A més, s’està duent a terme una potent campanya de comunicació i informació, tant en els seus perfils de xarxes socials, com en el Palau Municipal de Congressos -on es desenvolupa el certamen oa la pàgina gratuïta del llibre de Madrid Fusión.

“Aquesta és una ocasió perfecta per difondre la Costa Blanca com una destinació gastronòmica de primer nivell que atresora set productes amb denominació d’origen -els nespres de Callosa d’en Sarrià, el Torró de Xixona i Alacant, les Cireres de la Muntanya, la raïm Embossat del Vinalopó, les Begudes Espirituoses, els Vins d’Alacant i la Granada Mollar d’Elx-, així com una oferta restauradora de gran qualitat avalada per deu Estrelles Michelin “, ha puntualitzat el diputat.