La Diputació de Castelló estudia al costat de la Federació de Cooperatives Alimentàries de la Comunitat Valenciana introduir la marca de productes autòctons Castelló Ruta Sabor a les cooperatives locals per tal de millorar la seva presència en els municipis i impulsar les seves vendes també per aquest canal de distribució. El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha compartit una reunió amb el director de la Federació de Cooperatives, José Vicente Segarra, i la responsable de la delegació a Castelló, Míriam Mestre.

Roig ha explicat que “des del Govern Provincial seguim estudiant tots els canals perquè els productes de Castelló Ruta Sabor estiguin accessibles als seus potencials clients. Creiem que podria ser positiu que també estiguessin presents en aquests punts de distribució en els quals es comercialitzen productes de la terra per fomentar les seves vendes “.

En aquest sentit, el diputat ha recordat que “Castelló Ruta Sabor és un instrument que hem creat per dotar de més oportunitats als nostres pobles, facilitar que els joves de Castelló trobin feina en els seus pobles a través del major consum dels productes que ens fan trucar-nos la millor rebost del Mediterrani. en aquest cas parlem de les cooperatives, com fa poc també parlàvem de la inclusió de la pesca, en definitiva més i millors oportunitats per als nostres productes i la nostra gent i pel que estem disposats a seguir treballant ” .

Actualment ja hi ha 61 productes adherits a la marca Castelló Ruta de Sabor. Tota la informació es pot consultar enwww.castellorutadesabor.es