El diputat responsable de ‘Castelló, Ruta de Sabor’, Pablo Roig, ha participat aquest vespre en els III Premis GastroCope Castelló que s’han celebrat a les instal·lacions de GASMA. Durant l’acte, en el qual ha lliurat a Quesomentero el guardó en la categoria ‘Projecte Innovador’, Roig ha aprofitat per posar en valor el “excel·lent i variat patrimoni gastronòmic que atresora la nostra província i que la converteix en la millor rebost de la Mediterrània” .

En aquesta línia, el diputat provincial ha recordat el compromís adquirit pel Govern Provincial “amb la gastronomia castellonenca, i per tant amb els productors locals, i materialitzat a través de la marca ‘Castelló, Ruta Sabor, ideada per Moliner en 2013. la nostra cuina, des de la més tradicional fins a la avantguardista, des dels productes de la Mediterrània fins als que ens brinda el nostre interior, és una font inesgotable d’oportunitats econòmiques, socials i laborals i des de la Diputació continuarem treballant per valoritzar, difondre-la i fer-ne un recurs per dinamitzar els nostres pobles “.