La Diputació treballarà perquè el turisme sigui el protagonista de la temporada estival a Castelló i es consolidi com un pilar econòmic i laboral de la província. Per a això, el Govern Provincial prolongarà durant tot l’estiu la campanya de promoció turística gestada des del Servei Provincial de Turisme amb l’objectiu d’atraure grans masses de visitants “i que l’estiu del 2017 es converteixi en el de la consolidació de Castelló com el destinació de vacances escollit per més d’un milió de turistes “.

El vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha destacat que es tracta d ‘ “una previsió més que realista i que ens permetria seguir avançant a l’hora de fer del turisme un motor de desenvolupament social, econòmic i laboral per als nostres pobles que atregui visitants i, amb ells, riquesa i creixement “.

Així, després que entre els mesos de juny i setembre de l’any passat arribaran a la província un total de 976.123 visitants, des del Govern Provincial, i de la mà de l’empresariat turístic castellonenc, “portem mesos treballant perquè aquesta xifra es quedi curta i superem la barrera del milió de turistes “.

“Un milió de visitants que convertiran al turisme en la principal font d’ingressos i oportunitats laborals per a milers de castellonencs. Un milió de turistes que s’enamoraran d’una província única, de la seva binomi costa-interior i que consolidaran Castelló com una destinació turística cada vegada més escollit tant a Espanya com per turistes estrangers que descobreixen la nostra província gràcies a l’excel·lent treball dels agents turístics i la promoció empresa des del Servei provincial de Turisme “, ha destacat Martínez.

Aposta pel turisme internacional

Referent a això, el vicepresident de Turisme ha posat en valor la campanya de promoció turística empresa des del Govern Provincial “i que ambiciona projectar turísticament la província en aquells mercats emissors de turistes de tot Europa, amb especial atenció a França i Regne Unit, per proximitat en el primer dels casos i connectivitat aèria, en el segon “.