Multiplicar les oportunitats de negoci dels productors locals valoritzant el patrimoni gastronòmic provincial. Aquest és el principal objectiu de la I Fira Gastronòmica de Castelló Ruta de Sabor que avui obre les portes a Gasma per unir 35 productors locals amb un centenar de professionals del sector de la comercialització, distribució i restauració amb la qualitat i varietat dels productes castellonencs com a nexe d’unió comercial i principal reclam

Reclam que, de fet, farà que demà responguin a la convocatòria representants de grans àrees comercials amb calat en tot el territori nacional, a més de botigues especialitzades en productes gourmet, supermercats, agències de viatges, hotels així com bars i restaurants a fi de conèixer i estudiar la venda o ús dels productes en els seus canals de distribució.

El diputat responsable de Castelló Ruta de Sabor, Pablo Roig, ha destacat que demà, a les 11 hores, “obrirà les portes el major aparador gastronòmic de Castelló”. “Productes de la província que sota el segell de garantia i proximitat que ofereix la marca impulsada per Javier Moliner per valoritzar i reforçar el nostre producte agroalimentari són un recurs clau per al desenvolupament del nostre interior”, ha relatat Roig.

Espai de negoci doble

En aquest sentit, el diputat responsable de Castelló Ruta Sabor ha mostrat la seva confiança que aquesta jornada permeti “que els nostres productors trobin nous nínxols de mercat i que l’excel·lent patrimoni gastronòmic que atresora aquesta província es converteixi, cada vegada més, en motor de creixement i desenvolupament per a les zones d’interior de la província “.

De la mateixa manera, Roig ha destacat que “al costat de la innegable oportunitat empresarial que se’ls presenta als productors locals, els professionals del comerç, la distribució i la restauració de la província podran descobrir, paladejar i sumar a oferta el gust del rebost de la mediterrània “.

Així les coses, en horari de 11.00 a 14.00 i 15.30 a 18.30 hores les instal·lacions d’un estret col·laborador de la Diputació com és Gasma i el seu Campus de Gastronomia i Management Culinari de la Mediterrània, obriran les seves portes per potenciar un sector vital per al desenvolupament territorial de la província com és el sector agroalimentari.