La Ruta de la Tapa i el Vi d’Almassora encara la seva recta final aquest cap de setmana. Des d’avui i fins a diumenge que ve els locals continuaran amb el servei dels seus plats. Fins ara, els 20 negocis participants han servit un total de 19.990 tapes durant els tres caps de setmana que porta en marxa la promoció. Aquesta dada demostra l’acceptació que ha tingut el cicle gastronòmic entre els veïns d’Almassora i les seves localitats més properes, coincidint també amb la Setmana Santa.

A més, la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament ha complementat la ruta gastronòmica amb diferents concerts cada matí de dissabte en la porta del Mercat Central, amb l’objectiu de dinamitzar aquest entorn comercial. De fet, demà de 12.30 a 14.30 hores actuarà l’artista de blues Edu ‘Big Hands’ en aquest escenari.

Amb motiu del seu centenari, Caixalmassora també ha programat un cicle de concerts durant la ruta. Aquesta nit està prevista l’actuació del grup ‘D2′ a les 22.30 hores al carrer Trinitat i demà la del grup ‘Fenders’ amb idèntic horari i escenari. Tot això ha contribuït al fet que mancant tres dies, els restauradores es mostrin satisfets amb els resultats extrets fins ara de la VII edició de la Ruta de la Tapa i el Vi. Els comerços aplaudeixen aquestes mesures ja que les valoren com un revulsiu per a la seva activitat.

Cal recordar quins són els 20 negocis participants: Asador Casa Charo, Asador Niuet, Asador Tasazu, Bar cafeteria Laura, Bar cafeteria Toma Tapa, Bar cafeteria Ximo, Bar La Mediterránea, Bocatería La Picaora, Cafeteria La Solera, Cafeteria Mediterránea, Cafeteria Noelia, Cafeteria Jasmi, Casa Ino, Casa María, Casa Xavi, El Paladar del Mercat, La Rua Restobar, Olisec Cafè i vins i Sidrería Sanabria.

Finalment cal assenyalar que els clients de la Ruta de la Tapa i el Vi poden descarregar-se l’aplicació gratuïta per a mòbils d’aquesta cita gastronòmica. En ella els usuaris trobaran informació de servei com a localitzacions dels locals, horaris d’aquests i les seves receptes més recomanables. L’organització ha recordat les dues novetats d’aquesta VII edició: la incorporació d’un vi blanc a l’oferta (Flor de Taronger Blanc, de Bodegas Flors) i la tapa vegana en el local La Rua Restobar.