L’Ajuntament de Vall d’Alba ha invertit 5.000 euros per adequar i renovar les Escoles de la Barona, una instal·lació municipal que serveix de local social per als veïns de la pedania i consultori mèdic.

Concretament, la inversió ha permès la reparació de les esquerdes que s’havien obert a les parets, així com les goteres de la coberta. El projecte ha comprès el pintat de les parets i sostres, en tot el local, la recuperació de la fusta de tota la fusteria. Així mateix, la iniciativa de l’equip de govern municipal ha inclòs la reparació de la parada d’autobús que hi ha al costat de la façana principal, així com la senyalització.

L’edil delegat dels afers de la Barona, Javier Pitarch, destaca “el compromís de l’Ajuntament amb una de les demandes més reivindicades pels veïns de la pedania”, alhora que “hem posat en valor una instal·lació municipal de gran ús social i valor sentimental “.