Este projecte permetrà modernitzar la piscina d’estiu i fer-la menys profunda.

Per una altra banda, també suposarà poder instal·lar una sobre-coberta al poliesportiu per solucionar el problema de les filtracions d’aigua. Durant el 2017 es van fer diversos tractaments que no han donat resultat i per això es planteja esta solució definitiva.

En el ple del dijous, entre altres punts, l’Ajuntament de Morella posarà en marxa el projecte de millora de les zones esportives, que es finançarà, en part, pel Fons Eòlic de Compensació.

El projecte, que té diverses fases, contempla l’adequació i modernització de la piscina d’estiu amb l’actuació més destacada de pujar el fons i que per tant tinga menys profunditat, fent-la així més accessible, millorant el seu ús i també disminuint el consum hídric.

Com indica Lola Viñals, regidora d’esport, “és una petició important que poguera tindre menor profunditat i així continuem millorant, junt en les inversions realitzades els passats anys, este espai tan utilitzat en època estival”.

Les obres, degut a la seua envergadura, s’iniciaran una vegada passat el Sexenni, ja que es vol garantir una prompta obertura de la piscina en juny. Al respecte, en les properes setmanes es traurà la licitació per a la gestió del bar. Per tant per a la temporada d’estiu de 2019 ja es podran gaudir totes les millores plantejades.

Per una altra banda, en el Centre Lúdic Jaume I, amb este projecte es pretén donar solució definitiva a les filtracions d’aigua, amb la instal•lació d’una sobre-coberta. Lamentablement l’execució de l’obra no va ser la correcta, l’empresa va fer fallida i es porta sofrint des de fa molts anys. En el 2017 es va fer un tractament per intentar solucionar el problema que pel que es pot comprovar, en les passades jornades de pluja, no ha donat la solució. A més, també es preveu renovar el sistema d’evacuació d’aigües residuals i diverses millores en la zona lúdica d’aigua.

“És un greu problema el que tenim en el centre esportiu amb la filtració d’aigua i els tractaments que s’han fet durant finals de 2017 no han donat un resultat definitiu, com hem pogut patir en les passades jornades. És per això que ara, amb l’assessorament tècnic, hem acordat projectar esta actuació, que té un cost major però donarà una solució definitiva que és el que volem, per evitar més molèsties als usuaris” ha incidit Lola Viñals.

Una vegada aprovat pel plenari, es continuarà amb la tramitació del projecte i s’espera que estes actuacions es puguen dur a terme i finalitzades dins d’aquest any 2018.