Luciano Vietto és un dels davanters que més minuts ha disputat al Vila-real CF

Si parlem amb més detall d Luciano Vietto (Davanter del Villarreal CF) cal comentar, que l’‘argentí, 20 anys i es, un dels últims fitxatges d’aquest estiu.

A més, també cal comentar, que segons ha dit Vietto:  Estic molt content amb el procés d’adaptació que estic portant perquè a hores d’ara ja he jugat molts minuts, més dels que podria haver imaginat, tenint en compte el gran nivell dels meus companys. Tinc moltes ganes d’aprendre i de seguir millorant. L’entrenador està donant minuts a tots i hem d’aprofitar les oportunitats quan ens toca jugar . Hem començat molt bé la temporada i això és molt important per agafar confiança. Si seguim la ratxa positiva, ens afavorirà a tots. Agraeixo molt als meus companys per la confiança que em donen, perquè això m’ajuda molt en l’adaptació, tenint en compte que vinc d’un altre país i sóc jove. Estic canviant la manera de jugar d’una lliga a una altra, perquè és molt diferent, i crec que a poc a poc vaig agafant la velocitat amb què es juga aquí “

Per últim queda comentar, que de cara al proper partit, el punta ha considerat que seria “molt positiu” poder començar guanyant després de dues setmanes sense partits: L’aturada ens ha anat bé per descansar a tots perquè venim amb una càrrega de partits important i ara començarem una altra. Tant de bo puguem guanyar i així començar de cara aquest segon tram de la competició, encara que haurem de esforçar-nos al màxim si volem aconseguir-ho “