Des del 31 d’agost al 10 de Setembre una dotzena de restaurants seran les protagonistes en estes jornades temàtiques

Degustar arrossos en totes les seues varietats, és el que presenta l’Ajuntament de Moncofa a través de la regidoria de turisme. Des del 31 d’agost al 10 de Setembre una dotzena de restaurants seran les protagonistes en estes jornades temàtiques dedicades a l’arròs i la paella en què es mostraren diferents maneres i presentacions de cuinar els arrossos en esta zona, amb gran tradició en el cultiu d’arròs des de temps llunyans.

Els restauradors de la localitat oferiran en els seus menús diferents degustacions des de la paella tradicional fins a arrossos més sofisticats com l’arròs melós de galeres i brócoli o l’arròs salvatge de conill, presa ibèrica i caragols.

Des de la regidoria de turisme s’apunta a potenciar l’arròs junt amb la taronja com a elements diferenciadors en la gastronomia dins de promoció turística de la localitat, en la que el sector de l’hostaleria de la localitat ocupa el paper protagonista en este esdeveniment gastronòmic.